SARIÇAM BELEDİYESİ

HER HAFTA İKİ MAHALLE HALKI İLE KAHVALTIDA BULUŞULUYOR

09 Şubat, 2016

Başkan Uludağ, hizmetleri anlatıp sorun dinliyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, halkla buluşma geleneğini sürdürüyor.  Haftanın 2 gününü birer mahalleye ayıran ve onlarla sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, yaptığı hizmetleri anlatarak, vatandaşların dilek, istek ve sorunları tek tek dinliyor. Uludağ, buradaki amacın nerede eksikliklerinin bulunduğunu görmek ve çözüm noktasında ne yapmaları gerektiğini bulmak olduğunu kaydetti.

Belediyede gerçekleştirilen toplantının konukları Şahintepe Mahallesi sakinleri oldu. Toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ`ın yanı sıra Başkan Yardımcı ile bazı müdürler de katıldı. Başkan Bilal Uludağ,” Artık her Salı ve Perşembe günleri bir mahalle halkıyla burada bir araya geliyoruz.. Burada tamamen bir aile ortamında vatandaşlarımızla olmak istedik. Mahalle sorunlarını dinleyerek çözüm üretme konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz.  İlçe halkımızın görüşlerini bizim için önemli. Onların önerilerini de alarak çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

İlçelerinin her geçen gün daha da gelişerek büyüdüğünü belirten Başkan Bilal Uludağ, seçim çalışmalarında verdikleri sözleri fazlasıyla yaptıklarını ve üzerine yeni projeler ekleyerek çalışmalarını planlı bir şekilde yürüttüklerini ifade etti. Bilal Uludağ, “ Şahintepe Mahallesine de asfalt, park ve oyun alanları gibi hizmetlerimiz oldu. Bundan sonra da olacak. İlçemiz Adana’nın büyüme alanı tek açık bölgesi. Sarıçam ilerleyen yıllarda modern binaların olduğu bir yaşam merkezi haline gelecek.  Konut yapımında Büyükşehir Belediyesinin önemli projeleri var. Ayrıca TOKİ ile görüşmelerimiz sürüyor. “diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve başladıkları günden itibaren yaptıkları planlama doğrultusunda sıkı bir tempoda çalıştıklarını da belirterek, " Sizlerin de bildiği gibi biten projelerimizin yanı sıra, devam edenlerde var. Kapalı semt pazarları yapılıyor ve kısa sürede bitirilecek. Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışıyoruz. Çatalan yolunu genişletilmesi projesi var. Ayrıca ilçemizin en büyük sorunlarından olan Sarıçam deresi ve Buruk kolektörü inşaatları yapılıyor.  Otogar ve Mobilyacılar için AVM projeleri de yine Sarıçam’da olacak.” şeklinde konuştu.

Başkan Uludağ, konuşmasının ardından toplantıya katılan Şahintepe Mahalle sakinlerinin sorun, görüş ve önerilerini dinledi ve toplantı sonunda onlarla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü