SARIÇAM BELEDİYESİ

İFTAR YEMEKLERİMİZE ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ DE KATILDI

04 Haziran, 2018

Uludağ,”Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her zaman yanındayız”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iftarda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi. Engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarının hizmetinde olduklarını ifade etti.

Sarıçam Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde verilen iftar yemeğine Başkan Bilal Uludağ ve eşi Nejla Uludağ’ın yanı sıra MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, milletvekili adaylari Yusuf Baş, Mustafa İzgioğlu, Hasan Çalış, İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner, Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Filiz Balcı, Otizmle Barış Derneği Başkanı Dursun İzgi, Engelli Gönüllüsü Gülşen Akgöz, Sarıçam Belediye meclis üyeleri,  birim müdürleri,  muhtarlar, engelli vatandaşlar ve aileleri ile Esentepe mahallesi sakinleri katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, iftar yemeğinde onları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilal Uludağ,  ”Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hiçbir engelli kardeşimizi biz engelli olarak görmüyoruz. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri daha mutlu ve huzurlu kılmak için çalışıyoruz. Siz engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Sadece bugün de değil 12 ay sizlerle gönül birliği içindeyiz. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun. Rabbim tutulan oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin.” dedi.

İftar programına katılan engelli çocuklar, iftar sonrası yapılan etkinlikleri aileleriyle birlikte ilgiyle izlediler. Başkan Uludağ, özellikle çocukların yanlarına giderek onların sevinçlerine ortak oldu ve onlara oyuncaklar hediye etti.

Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Filiz Balcı, Otizmle Barış Derneği Başkanı Dursun İzgi ve Gönüllü anne Gülşen Akgöz ise, kendilerine her zaman destek olan Başkan Uludağ’a teşekkür ederek,”Bizlere bugün bu iftar yemeği imkânını sağladığı ve bizlere verdiği destek içinde ayrıca teşekkür ediyoruz.”diye konuştular.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü