SARIÇAM BELEDİYESİ

İKİ ÖNEMLİ PROJENİN YAPIMI TAMAMLANDI

18 Haziran, 2015

Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler anıtı açılışa hazır

Sarıçam Belediyesi tarafından kısa bir süre önce başlatılan Bayrak Parkı ve Şehitler Anıtı yapımının son aşamasına gelindiğini ve açılışa hazır olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, partisinin bayrak konusuna verdiği önemi çok iyi bildiklerini belirterek,”Bayrağımızı ve bugünlere nasıl geldiğimizi bilmemiz lazım. Çanakkale savaşı sırasında Adana’dan bir çok kişi şehit olmuştur. Onları burada Bayrak Parkı’nın yanında yaşatmak istedik.”dedi.

Kozan Yolu üzerinde bulunan ve bitim aşamasına gelen Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler Anıtını önemsediklerini ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, içlerindeki bayrak ve vatan sevgisini hiçbir gücün yok edemeyeceğini belirterek, bu iki anlamlı park ve anıtın maneviyat açısından önemine değindi.

TOPLAM 842 KiŞi ŞEHiT OLMUŞ

Başkan Uludağ,”Projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Tek amacımız bize güvenen Sarıçamlılara hizmetin en iyisini yapmak. Bu nedenle çalışmalarımız gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Yapılan bu iki güzel esere Sarıçam halkımız en iyi şekilde sahip çıkacaktır. Bu vatan ve bayrak uğruna yüz binlerce şehit verdik. Çanakkale’de Adana’dan giden 842 gönüllü askerimiz orada bu vatan uğruna canlarını vermiştir. Şehitler anıtına onların isimleri yazıldı. Bu nedenle, onlara manevi anlamda sahip çıkmamız lazım. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. “diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü