SARIÇAM BELEDİYESİ

İLÇEMİZDE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

03 Haziran, 2022

 

"GELECEĞİN SPORCULARI SARIÇAM`DA YETİŞİYOR"

Belediyemiz`in her yıl yaz tatilinde 7-15 yaş aralığındaki öğrenciler için düzenlediği Yaz Spor Okulları kurs kayıtları başladı. Birçok farklı branşta alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim imkanı sunacak olan Yaz Spor Okulları için 1 Haziranda başlayan kayıtlar, 20 Haziran`da sona erecek.

Belediyemiz`de yapılan açıklamada ilçede 7-15 yaş aralığındaki her yaştan çocukların spor yapabilmelerine imkân sunan Sarıçam Belediyesi Yaz Spor Okullarının ön kayıtları başladı. 1 Haziran ile 20 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak ön kayıtların Belediyemizin www.saricam.bel.tr adresinden online olarak, Turkuaz Masa ve Asım Savaş Kapalı Spor Salonunda bulunan kayıt merkezlerinde kursiyerin kimlik bilgileri ve bir fotoğraftan oluşan evrakları ile birlikte kayıtlarının gerçekleştirildiği bildirildi.

Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda yapılacak olan kurslarda futbol, hentbol, güreş, yüzme, basketbol, masa tenisi, satranç, jimnastik, voleybol, tekvando dallarında kurslar verileceği kaydedildi.

Daha sağlıklı bir gelecek için, çocukların ve gençlerin mutlaka spor yapmaları gerektiğine vurgu yapılan açıklamada, Sarıçam Belediyesi olarak açılan kurslar sayesinde çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Sarıçam Belediyesi Yaz Spor Okullarında kursa katılan çocukların gün boyu farklı aktivitelerle verimli bir dönem geçirmelerinin hedeflendiği belirtilen açıklamada, toplam 10 branşta açılan kurslar sayesinde, özellikle çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı konması, kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları, yeteneklerini ortaya çıkarmaları sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Spor Kenti Sarıçam sloganı ile hayata geçirilen kurslar sayesinde geleceğin milli sporcularının Sarıçam`da yetiştirilmesi planlanıyor.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü