SARIÇAM BELEDİYESİ

İNCİRLİK VE YAVUZ SULTAN SELİM’DE YAPILAN 2 HALI SAHA HİZMETE HAZIR

14 Aralık, 2015

Başkan Uludağ, “Daha yapacak çok işimiz var”

Sarıçam Belediyesi projeleri arasında yer alan ve yapımı tamamlanan 2 yeni Halı Saha hizmete hazır hale getirildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, söz verdikleri projelerden olan bu iki halı sahayı Sarıçamlılara kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Hayata geçirdiğimiz her proje Sarıçam halkı için. Buralarda tüm Sarıçamlılar spor yapma imkânına kavuşacak. Pek yakında açılışlarını da yapacağız. ”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, seçim öncesi, vaatleri arasında yer alan halı sahaları Yavuz Sultan Selim ve İncirlik’te gerçekleştirdiklerini, en kısa zamanda da hizmete açacaklarını ifade etti. Bilal Uludağ, ilçeleri için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini de anlatarak, ”Söz verdiğimiz gibi projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Daha önce de Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler Anıtını tamamlayarak açılışını yaptık. Şu anda birçok projemizin de inşaatları sürüyor. “diye konuştu.

ARTIK YENİ PROJELER ÜRETİYORUZ

Sarıçam’ı daha ileriye nasıl taşıyabilmenin hesaplarını yaptıklarını da dile getiren Başkan Bilal Uludağ, “Tek hedefimiz Sarıçam İlçemizi daha cazip hale getirebilmek.  Göreve geldiğimiz andan itibaren imkânlarımız ölçüsünde Sarıçam’da hep ilklere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Her alanda hizmet çalışmalarımız sürüyor. Yeni projeler üretmek için ise çalışmalar yapılıyor. Önümüzde kalan süreçte ise daha yapacak çok işimiz var. ”şeklinde konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü