SARIÇAM BELEDİYESİ

KALİTEDE MÜKEMMELLİK YOLUNDA 4. YILDIZ

23 Kasım, 2020

EFQM Mükemmellik Modeli çerçevesinde Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda  “2020 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” 18 Kasımda yapılan kongreyle sahiplerini buldu. Sarıçam Belediyesi “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülü’nü aldı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu ödülü almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
KalDer’in 30. Yılında online gerçekleştirdiği 29. Kalite Kongresinde EFQM Yetkinlik Belgeleri verildi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kalite konusuna çok önem verdiklerini ; 2017 yılında TSE danışmanlığında alınan TSE ISO 9001 ve 10002  belgelerinin   de ,   Ağustos – 3 Eylül 2020   tarihleri arasında yapılan denetlemelerinde gereken şartlar sağlanılıp  sürelerinin uzatılmasına TSE tarafından  karar verilmiştir. TSE  ISO 9001 belgesine sahip 33 belediyeden biri, TSE ISO 100002 de ise bu belgeye sahip 11 belediyeden biriyiz. Kalite de mükemmellik ödülü ise bunun 4 yıldız ile taçlanmasıdır  dedi.
Başkan Bilal Uludağ; kendi öz kaynakları ve   yetkin personeller  ile oluşturdukları; Strateji ve Kalite Geliştirme Birimi tarafından  yıl boyunca eğitimleri devam ettirdiklerini, kalite yolculuğuna ise son derece önem verdiklerini ifade etti.  Her zaman Belediye olarak kaliteye dair var olan standartları uygulayacaklarını ,  rehavete kapılmadan standartlardan ödün vermeden çalışmalara ve kalitede mükemmellik yolculuğuna devam edeceklerini belirtti.
” 3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da Adana’dan alan tek belediyeyiz. Sarıçam`a en kaliteli hizmeti sunma noktasında kararlıyız.  Bu yolda önemli bir basamak olan Kalite Kongresi ‘Yeni Yönler Yeni Ufuklar’ teması ile yapılan online toplantıda hazır bulunduk. Sarıçam`a en kaliteli hizmeti sunma noktasında KalDer  tarafından düzenlenen kongrede Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülünü almanın da bir kez daha onurunu yaşıyoruz. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum rehavete kapılmadan standartlarımızdan ödün vermeden çalışmalara devam edeceğiz  dedi.
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü