SARIÇAM BELEDİYESİ

KAPALI SEMT PAZARLARINDA SONA GELİNDİ

03 Nisan, 2017

Sarıçam’da Kapalı Semt Pazarlarında sona gelindi

Başkan Uludağ,”İnsan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 2 mahallede yapılan kapalı semt pazarlarında sona gelindiğini söyledi. Bilal Uludağ, son düzenlemelerinin yapılmasına başlanan 2 kapalı semt pazarının çok yakında açılacağı müjdesini verdi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Orhangazi ve Gültepe Mahallelerinde bitme aşamasına gelen kapalı semt pazarlarını gezerek incelemelerde bulundu. Beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı, Halit Boz ve Fen İşleri Müdür adem Gök ile birlikte yapılanları proje üzerinde inceledi.  Düzenleme çalışmalarının ardından her iki semt pazarının da açılacağı belirten Bilal Uludağ,”Bütün çalışmalarımız ilçemizde modern yaşamın getirdiği ihtiyaçları vatandaşlarımıza sunmak ve yeni yatırımlar kazandırmak. Yakında açılacak olan Kapalı Semt pazarı ayrıca bir alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı da olacak.  Orhangazi ve Gültepe semt pazarı olarak hizmet verecek olan tesiste otopark, mescit, tuvalet idari bina, zabıta ve pazarcılar için bina olacak.” dedi.

ULAŞIM HİZMETİ DE VERİLECEK

Açılacak olan bu pazarlara ulaşım hizmetinin de gün boyunca belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanacağını da anlatan Uludağ, hedeflerinin hizmet süreleri içinde her mahalleye bir kapalı semt pazarı kazandırmak olduğunu dile getirdi. Uludağ,”Bu tür modern semt pazarlarıyla Sarıçam halkımız ne yazın sıcaktan ne de kışın yağışlı havalardan etkilenmeden pazar alışverişlerini kolaylıkla yapabilecek, Pazarcı esnafı da rahatlıkla tezgâhlarını açabilecek.  Çünkü biz insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Belediyemiz,  binlerce insanın alışveriş yaptığı ve esnafımızın ürünlerini satışa çıkardığı pazar yerlerine de büyük önem veriyor.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü