SARIÇAM BELEDİYESİ

KILIÇLISPOR ADIM ADIM 2.AMATÖR LİGE HAZIRLANIYOR

14 Ocak, 2015

SARIÇAM İLÇESİ KILIÇLI MAHALLESİNDE BULUNAN KILIÇLISPOR MAHALLE TAKIMI ÖNÜMÜZDKİ SEZONDE ADANA 2. AMATÖR KÜMEDE MÜCADELE ETMEK İÇİN HAZIRLIKLARINI HIZLANDIRDI. KILIÇLISPOR BU AMAÇLA ANADOLU OKÇULARSPOR İLE OYNADIĞI DOSTLUK MÜSABAKASINI 3-2 KAZANDI.
 
Kılıçlıspor, 2015-2016 futbol sezonunda Adana 2. Amatör Küme Futbol liginde mücadele etmek için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu amaçla Kılıçlıspor, 2. Amatör küme takımlarından Anadolu Okçularspor ile yaptığı müsabakayı 3-2 kazandı.
Kılıçlıspor, futbol liglerine katılabilmek için mahalle takımı kurdu. Bu amaçla mahalleler arası futbol turnuvaları düzenleyerek çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bu sezon Adana 2. Amatör küme futbol takımlarından Anadolu Okçularspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Kılıçlıspor antrenörü Mustafa Beyaz  mahallede bulunan antrenman sahalarında günlük idmanları düzenli olarak yaptıklarını belirterek, futbolcuların maç eksikliklerini gidermek için de çok sayıda dostluk müsabakası yaptıklarını belirtti. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın destekleri ile düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvaları ile çalışmaları sürdürdüklerini belirten Antrenör Beyaz, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mevcut antrenman sahamızın iyileştirilmesini istiyoruz. Başkanımız bu konuda bize destek olacağını belirtti. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizden bu bölgeye bir de maç oynayacak semt stadı istiyoruz.” dedi.  Mahalle Muhtarı Mehmet Ekşi ise Kılıçlıspor futbol takımının bölgedeki gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendirecek en önemli adres olacağını söyledi. Bu futbol takımının Kılıçlı, Kızılkaş gibi mahallelerin çocuklarının futbol oynayabileceği önemli bir kulüp olacağını belirten Ekşi, “Yapacağımız tesisler ve altyapısı iyi bir kulüp ile gençlerimizi değerlendireceğimize inanıyorum. Belediye başkanlarımızın destekleri ile bölge gençliğine hizmet edeceğiz. Bunun için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna başvurumuzu yaptık.” diye konuştu.
Anadolu Okçularspor yöneticisi Mehmet Meral ise kendilerinin idman yapacak sahaları bile olmadığını merkez parkta idman yaptıklarını belirterek, “Her amatör takımın bir idman sahası var. Bizim oda yok. Tüm yetkililer bize duyarsız kalıyor. Uyuşturucu ve madde bağımlılığının en yoğun olduğu bir bölgede amatör futbol kulübü kurduk ve futbol oynuyoruz. Yetkililer  sürekli gençler spor yapsın diyorlar. Ancak idman yapacak saha yok. Gençleri spora teşvik ediyoruz. Ancak bize Kılıçlıspor en azından idman yapacak sahası var.” şeklinde konuştu. 
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü