SARIÇAM BELEDİYESİ

KÖY MUHTARLARINDAN BAŞKAN ULUDAĞ`A ZİYARET

10 Ağustos, 2016

Köy muhtarlarından Sarıçam Belediye Başkanı ziyaret

Uludağ, “Sorunları birlikte çözeceğiz”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret eden bir grup köy muhtarı dilek ve isteklerini ilettiler. Muhtarlar, genel olarak yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. Başkan Bilal Uludağ,  ilçelerinde bulunan muhtarlarla sık sık bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerini ve çözümleri için çalıştıklarını ifade etti.

Muhtarlarla her zaman Sarıçam’ın problemleriyle ilgili karşılıklı olarak değerlendirmeler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini anlatan Bilal Uludağ, “Muhtarlarımızın bizim için oldukça önemli. Her zaman sizlerle birlikte hareket edeceğiz. Bizler sizi aynı zamanda iş arkadaşlarımız olarak görüyoruz.  Çünkü muhtarlar demokrasinin temel taşlarıdır. Hiçbir ayırım yapmadan hizmetlerimizde planlanan şekilde sürüyor. Kapılarımız muhtarlarımıza her an açık. Ziyaretiniz nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Muhtarlar, Başkan Uludağ’a genelde yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, ilçeye uzak olan mahallelerde oturan öğrencilerin ulaşım ile ilgili olan sorunlarının olduğunu belirterek, belediye otobüsü konusunda yardım istediler.  Başkan Uludağ ise, bu sorunun da çözümü noktasında ilgili yerlere ileteceğini ve takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü