SARIÇAM BELEDİYESİ

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE İKRAM

18 Ağustos, 2022

 

Başkanımız Bilal Uludağ: “Bugünün çocukları, yarın, bu ülkede söz sahibi olacaklar.”

Sarıçam Belediyesi, yaz döneminde ilçede bulunan Kuran kurslarında eğitim gören çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu. Başkanımız Bilal Uludağ’ın talimatı ile Sarıçam Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçe genelindeki camilerde devam eden yaz Kuran kursunda eğitim alan 6.300 çocuğa meyve suyu, kek ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Sarıçam Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Başkanımız Bilal Uludağ’ın talimatlarıyla okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte ilçemizde bulunan Camiler, okullar ve Kuran kurslarında eğitim gören çocuklara çeşitli ikramlarda bulunulduğu belirtildi. Sarıçam İlçe Müftülüğü ile işbirliği içerisinde, Kuran kurslarında eğitim gören 6.300 çocuğa ikramların dağıtımı gerçekleştirildiği aktarıldı.

“YARINIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN, MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARLA YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ”

Sosyal Belediyeciliği Sarıçam’da hayatın her alanında hayat geçirdiklerini belirten Başkan Bilal Uludağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, milli ve manevi duygularla yetişmesinin gerekliliğinin önemine vurgu yaptı. Uludağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Bugünün çocukları, yarın bu ülkede söz sahibi olacaklar. Onlar gelecekte bu ülkeye yön verecek, bu ülkenin kaderinde söz sahibi olacak insanlar. Bir neslin kaderini bir önceki nesil tayin eder düşüncesinden hareketle bizlerde, yarınımızın teminatı çocuklarımızın milli ve manevi duygularla yetişmesini istiyoruz. Okullarında aldıkları temel eğitimlerin yanında, yaz tatillerini böylesine anlamlı bir faaliyet içerisinde geçiren tüm yavrularımızı kutluyorum. Bizlerde Sarıçam Belediyesi olarak bugün onlara küçük bir ikramda bulunarak yanlarında olmak istedik. Bu anlamda Kuran eğitimi alan kıymetli çocuklarımızı ve onların eğitimine katkı sunan görevlilerimizi kutluyorum.”

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü