SARIÇAM BELEDİYESİ

KÜRKÇÜLERSPOR LİG BİTMEDEN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

11 Mart, 2020

Bal tadında galibiyet...

1978 yılında kurulan bölgemizin köklü kulüplerinden Adana Kürkçüler spor Amatör ligin son haftalarında şampiyonluğunu ilan ederek bir üst lige çıkmayı garantiledi. Yeşil-Beyazlı ekibin şampiyonluk kupasını Adana Amatör Spor Kulübü Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Bozan, Sarıçam Belediye Başkanvekili Ömer Seyfettin Turhan’a verdi. Geçmiş dönemlerde  Kürkçüler spor’un kulüp başkanlığını yapan Sarıçam Belediye Başkanvekili Ömer Seyfettin Turhan;  “Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Cumartesi günü oynanacak müsabaka kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.

           1 Mart 2020 tarihinde oynanan karşılaşmada Ülkügücü spor ile  0 – 0 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip ligin bitmesine 2 hafta kala puan fazlasıyla şampiyonluğunu garantiledi. Öte yandan  stadyumu tıka basa dolduran sporseverler maçı coşkuyla izleyerek takımını destekledi. Her iki takım Aziz Şehitlerimizi anarak “Terimiz Formaya, Kanımız Vatana Fedadır. Türk Milletinin Başı Sağ Olsun ” yazılı pankartı gözden kaçmadı.  Ligin ilk haftasından itibaren çıktıkları her maçta şampiyonluğu kendisine hedef bilmiş Kürkçüler spor ligi şampiyonluk ile taçlandırdı ve maçtan sonra taraftarların sevinçleri yeşil sahalara yansıyarak sporseverlerin yeşil-beyazlı ekibin forma ve bayraklarıyla donatıldı.

  Kürkçüler spor  Onursal Başkanı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal ULUDAĞ ;“ Takımdaki ekip ruhu, çalışma ve başarılı olma azmi oyuncularımızı bu başarıya getirmiştir. Kulübümüzün yeni sezonda bölgemizi başarıyla temsil edeceğine inanıyor ve kulübümüzün başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

     Seyhan Belediye Spor ile Kürkçüler spor 14 Mat Cumartesi günü saat 14.00’de son maça çıkacaklar.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü