SARIÇAM BELEDİYESİ

LÖSEV’E MASKELİ FARKINDALIK DESTEĞİ

12 Kasım, 2018

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen bir toplantıda LÖSEV’e dikkat çekmek ve 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık yaratmak, Lösemiye karşı duyarlılığı artırmak için maske taktılar. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Bu hastalıkla mücadele eden tüm kardeşlerimize şifa diliyorum.”dedi.

Sarıçam Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda katılımcılar da maske taktı. “Onlar da bizim Çocuklarımız diyerek sözlerine başlayan Bilal Uludağ,”LÖSEV`e dikkatleri çekmek ve `2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası`nda farkındalık oluşturmak amacıyla maske taktıklarını belirtti.

Başkan Uludağ,”20 yıldır Lösemili çocuklar için çaba harcayan LÖSEV yetkilileri tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda Farkındalık sağlamak amacıyla bu hafta içerisinde ‘Maskeni Tak ve Fotoğrafını @losev1998 etiketiyle paylaş ve çocuklara umut ol’ diyerek herkesi konuyla ilgili bilinçli olmaya davet ediyor. Bu amaçla toplantımızda maske takıldı. Şu bilinmelidir ki; Lösemili çocuklar kendilerini korumak için maskelerini takıyorlar. Lösemi ve kanser bulaşıcı değildir. Bu hastalıkla mücadele eden tüm kardeşlerimize şifa diliyorum. ”dedi.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü