SARIÇAM BELEDİYESİ

MEHMET AKİF SEMT PAZARINA YENİ DÜZENLEME

03 Kasım, 2015

Haftada 3 gün değişik Pazar yerleri kurulacak

Sarıçam Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam diyor. Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurulan semt pazarına giden ve esnaf - vatandaşların sorunlarını dinleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, buranın asfaltlanıp yeniden düzenlenmesi yönündeki istekler üzerine çalışma başlatıp, kısa sürede yerine getirdi. Başkan Uludağ, ”Bizler sorunları çözüm için buradayız. Halkımızın isteklerini her zaman ön planda tuttuk. Artık vatandaşlarımız burada kurulacak semt pazarlarından daha rahat bir ortamda faydalanabilecek. “dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde her hafta kanal kenarında kurulan semt pazarını yapılan asfaltlama sonrasında da ziyaret eden Başkan Bilal Uludağ, pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Gelen asfalt ve düzenleme talepleri üzerine ekiplerine talimat veren Bilal Uludağ, ”Vatandaşımızın isteği doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda gezdiğimiz Mehmet Akif Ersoy semt pazarında bize gelen asfalt ve düzenleme isteğini yerine getirdik. Artık burada vatandaşımız daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Bizler halkımızın rahatlığı için hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bilal Uludağ, esnafların yanı sıra alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet ederek, hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Esnaf ve vatandaşlar, “Yapılan asfaltlama ile bizlere daha rahat bir ortam sunduğunuz için teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinizden memnunuz. Yolunuz açık olsun. ”dediler.

Bilal Uludağ, yeni düzenleme ile burada haftada 3 gün burada semt pazarları açılacağını belirterek, Pazartesi günleri Semt, Perşembe günleri Sosyete ve Pazar günleri ise Oto pazarı olarak vatandaşın hizmetinde olacağını söyledi. Uludağ, ”Ayrıca kanal kenarı da düzenlenecek ve ışıklandırmaları yapılacak. Haftanın boş olan 4 günü de gündüz ve akşamları da halkımız buradan faydalanabilecek. Yaptığımız her çalışma Sarıçam’ın daha da güzelleşmesi için. Buranın asfaltlanmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine ve Sayın Başkan Hüseyin Sözlü ’ye teşekkür ediyoruz. ”dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü