SARIÇAM BELEDİYESİ

PERSONELLERİMİZ VE AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

14 Temmuz, 2015

Başkan Uludağ,”Biz bir aileyiz”

Sarıçam Belediyesi personeli ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Ramazan ayının maneviyatını bu önemli Kadir Gecesi’nde sizlerle birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Çok şükürler olsun ki, bizler bereket ve rahmet ayı Ramazanda hep birlikteyiz. Kadir Gecenizi ve birkaç gün sonra gelecek olan Ramazan Bayramınızı kutluyorum.”dedi.

Sarıçam Belediyesi Binası bahçesi havuz başında verilen İftar yemeğine Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eşi Nejla Uludağ, Meclis üyeleri ile belediye personeli ve aileleri katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programın öncesi personel ve ailelerin masalarını dolaşan Başkan Bilal Uludağ, onlarla tokalaşıp kısa bir süre sohbet etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, amaçlarının Ramazan ayının rahmeti ve bereketi içinde dayanışma ruhunu ortaya koymak olduğunu dile getirerek,”Sizlerle birlikte önemli bir görev üstlendik. Tek amacımız Sarıçam halkına hizmet etmektir. Bu önemli görevi yaparken, Ramazan ayında iftar programında sizlerle de bir araya gelmek bizler için önemliydi. Davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve yaptığınız ibadetleri yüce katında kabul etsin.”diye konuştu.

SEFA DOĞANAY TAKLİTLERİYLE GÜLDÜRDÜ

Ezan okunması ve dualarla açılan orucun ardından ise Yetenek Sizsiniz yarışması sonrasında üne kavuşan Komedi sanatçısı Sefa Doğanay, sahne aldı ve yaptığı taklitlerle izleyenleri güldürdü. Özellikle yaptığı sanatçı taklitleriyle de ilgi çeken Doğanay, yaklaşık bir saat sahnede kaldı. Bir ara sahneye gelen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sefa Doğanay’a İlçede bir süre önce yaptırılan Çanakkale Şehitleri Anıtının plaketini takdim etti. Doğanay,”Başkanımız Bilal Uludağ’a bu jestinden dolayı teşekkür ediyorum. Siz Sarıçamlılarla birlikte olmaktan dolayı mutluyum.”dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü