SARIÇAM BELEDİYESİ

PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINDA İKİ AYRI STANT KURULDU

10 Nisan, 2018

Sarıçam Belediyesi 2 ayrı stantta Karnavala damga vurdu

Karnavalın Kalbi Sarıçam Belediyesi oldu

"Nisan`da Adana`da” sloganı ile Adana`da bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalında Sarıçam Belediyesi standına ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi vardı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Adana’nın adını ve güzelliklerini tanıtan bu karnavalda stant açmaktan oldukça mutluyum. Emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Ziyapaşa Bulvarı Şinasi Efendi Sokağı ve Merkez Parkta iki ayrı yerde kurulan standa gelen misafirlere çeşitli ikramlar yapılırken, Sarıçam Belediyesi projelerini anlatan katalog ve broşürler de dağıtıldı.

Festivale katılan ziyaretçiler tarafından beğeniyle gezilen ve etkinlikleri izlenen Sarıçam Belediyesi stantlarında müzikler eşliğinde çeşitli gösteriler de yapıldı, danslar edildi, halaylar çekildi. Başkan Bilal Uludağ, Adana halkına stantlarına gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Bilal Uludağ, Belediyelerinin projelerini karnaval alanını ziyaret eden vatandaşlarla paylaştıklarını belirterek, “Bu yıl 6’ncısı düzenlenen karnavalda, hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerimizi vatandaşımıza tanıtma imkânını da bulduk. Gerçekten açtığımız stantlarımıza ilginin büyük olması bizleri mutlu etti. Bu tür organizasyonlar Adana ve ilçemizin tanıtımı açısından oldukça önemli. Karnavala katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve seneye 7’ncisinde buluşmak üzere diyorum.” şeklinde konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü