SARIÇAM BELEDİYESİ

ŞAMPİYON İNCİRLİK SPOR OLDU

28 Aralık, 2015

Sarıçam Belediyesi 1’nci Başkanlık Turnuvası sona erdi

Sarıçam Belediyesi’nin düzenlediği 1’nci Başkanlık Kupasında heyecan dindi ve şampiyonluğa ulaşan taraf İncirlik spor oldu. Hafta sonu Buruk Stadı’nda muhteşem bir atmosfer eşliğinde tamamlanan turnuva finaline Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’da katıldı. Turnuva’ da Baklalı spor ikinci oldu. Kürkçüler spor üçüncü olurken Suluca Organize Sanayi sporda turnuvayı dördüncü tamamladı.

Bilal Uludağ’dan teşekkür

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ödül töreninde yaptığı konuşmada turnuvada emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, “Bu turnuvayı geleneksel hale getirip her yıl düzenleyeceğiz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuvamızı gelecek yıl daha kapsamlı bir hale getireceğiz. Buradaki en büyük amacımız Sarıçam ilçemizde bulunan amatör spor kulüplerimiz ile bütünlüğü sağlayıp onlar ile bir çatı altında buluşmak. Bizler Sarıçam Belediyesi olarak her zaman amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gülleri: Alkışlanacak bir turnuva oldu

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Gülleri ’de bu turnuvada emeği olan başta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ olmak üzere herkese teşekkür etti. Gülleri “Sarıçam’da bulunan spor kulüpleri amatör spor dostu biz belediye başkanına sahipler. Sayın Uludağ, gerçekten ilçede bulunan amatör spor kulüplerine büyük destekler veriyor. Böylesine anlamlı ve güzel bir turnuva organizasyonundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.  Belediyelerimiz böylesine spora duyarlı olmasını temenni ediyorum. “diye konuştu.

 

Turnuva Koordinatörü Gazeteci  Şehmus Baysal’da ise, Şampiyon olan takım başta olmak üzere tüm takımları kutlayarak,” Sayın Başkanımız Bilal Uludağ’ın tam bir spor aşığı ve amatör spor dostu. Sarıçam Belediyesi spor alanında büyük işlerin altına imzasını atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ’ın büyük katkılarıyla bu tür faaliyetler artacak ve Sarıçam sporun başkenti olmaya devam edecektir. ”şeklinde konuştu.

 

TURNUVAYA KİMLER KATILDI

Buruk stadında ilk kez düzenlenen görkemli turnuva ’ya ilgi büyük oldu.  Turnuvanın son gününe Adana sporuna yön verenlerin büyük ilgi gösterdiği görüldü.  Şampiyonluk maçını izleyen spor adamları, dereceye giren sporculara ödülleri verdiler. Turnuvayı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Gülleri, Yönetim kurulu üyesi Ramazan Çimen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarından Cemalettin Kaya, Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı, Meclis Üyesi Tahsin Şahin,  Sarıçam Belediyesi müdürlerinden Hüseyin Ceylan, Şükrü Gedik, Ömer Keleş, Şükrü Adamhasan, Mehmet Öz, Bekir Uludağ, Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av. Yusuf Özer, sporcular, aileleri ile çok sayıda sporsever katıldı.

 

2 gün süren turnuva sonunda ise Şampiyonluğu İncirlik Spor Kulübü kazanırken ikinciliği Baklalı spor, üçüncülüğü Kürkçüler alırken Suluca Organize Sanayi spor ise dördüncü oldu.  Bu arada turnuvanın gol kralı İncirlik spordan Mustafa,

Centilmen sporcular ise Saim (Suluca Org. San. Spor) Serhat (Baklalıspor)

Turnuva Yıldızı Ömer (Kürkçüler )  oldu

Ayrıca Kürkçüler Spor kulübü Başkanı Metin Eker’e, Suluca Orğ. Sanayi. Spor kulübü Başkanı Ertuğrul Aytekin’e İncirlik spor kulübü Başkanı Cumali Irmak’a ve Baklalı spor kulübü Başkanı Murat Mert’e plaket ve takımlarına 5 er maç topu hediye edildi. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü