SARIÇAM BELEDİYESİ

ŞAMPİYON SARIÇAM BELEDİYESPOR KUPASINI ALDI

30 Mayıs, 2018

Başkan Uludağ,”Emeği geçenleri ve sporcularımızı kutluyorum”

Mücadele ettiği Adana 2. Amatör Küme C Grubunda bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sarıçam Belediyespor Kulübü kupasını ASKF Başkanı Ahmet Bozan’ın elinden aldı.  14 karşılaşmanın tamamını kazanan Sarıçam Belediyespor’u bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Bilal Uludağ,”Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Buruk Stadyumunda Sarıçam Belediyespor ve Toros 1922 Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşmayı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, Sarıçam Belediyespor Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek ve yöneticileri, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, bazı meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Sarıçam Belediyespor, Toros 1922 Spor Kulübünü de 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek ligde oynadığı 14. karşılaşmasını da kazanmayı bildi.  

BAŞKAN ULUDAĞ, KUPA SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Sarıçam Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Akyürek, ”Şampiyonluk sevincini yaşamak ayrı bir duygu. Bundan sonra ki, hedefimiz Süper Amatör Kümeye yükselmek. Bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a, ayrıca teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Sarıçam’a hayırlı olsun.” dedi.

Maç sonrası düzenlenen Şampiyonluk Kupası töreninde ise Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan, kupayı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a verdi. Başkan Bilal Uludağ,” Şampiyon olarak bizlere bu sevinci yaşatan takımımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Her zaman İlçemizde bulunan tüm spor kulüplerine destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şampiyonlukta emeği geçenleri bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kupayı alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, şampiyonluk sevincini, futbolcularla birlikte paylaştı.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü