SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’A SİMGE OLACAK İKİ YENİ PROJE DAHA

30 Kasım, 2015

Giriş Kapısı ve saat Kulesi yapılacak

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede yaptığı hizmetleri büyük beğeni toplarken, projelerine yenilerini de eklemeyi unutmuyor. Başkan Bilal Uludağ, devam eden projelerine ek olarak ilçe girişine özel tasarımlı Selçuklu mimarisiyle “Giriş Kapısı” ve Otoban Kavşağı yakınlarında ise uygun olan yere “Saat Kulesi” yaptıracak.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bu iki projelerinin hazır olduğunu ve en kısa zamanda ihalesinin yapılacağını belirtti. Hazırlanan projelerin ilçelerine yakışacak şekilde yapıldığını anlatan Bilal Uludağ, “Tek amacımız ilçemizi görsel olarak da daha güzel bir hale getirmek.  İlçe merkezimize girişte yapılacak olan Giriş Kapısı görkemli ve çok güzel, aynı zamanda bir simge haline gelecek.  Ayrıca Kozan Yolu üzerinde otoban giriş kavşağında uygun olan bir yere de saat Kulesi yapılacak. Bu iki güzel projeyi de Sarıçam’a kazandırmak istiyoruz. En kısa sürede ihalesi yapılacak” dedi.

NE SÖZ VERDİYESEK YAPTIK VE YAPIYORUZ

Göreve gelmeden önce vaat ettikleri projeleri hayata geçirdiklerini ve büyük bir bölümünün tamamlandığını da anlatan Başkan Bilal Uludağ, “Biten projelerimizin yanı sıra kısa bir süre önce inşaatına başlanan Kültür Merkezi ve Ana- Bacı Konukevi inşaatlarımız hız kesmeden sürüyor. Merkeze ve eskiden köy olan mahallerimizde satıh, sıcak asfalt ve parke taşı yol yapım çalışmalarımız 4 bir koldan devam ediyor. Halkımızın bize vermiş olduğu görevi ayırım yapmadan sürdürüyoruz. ”diye konuştu. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü