SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

18 Mart, 2024

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uludağ mesajında “Bugün 109. Yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dönemin en güçlü devletleri karşısında vatanı ve hürriyeti için neleri göze alabileceğini dünyaya gösterdiği tarihimizin en büyük destanlarından biridir” ifadelerine yer verdi.

Yedi düvele karşı Çanakkale’de kazanılan bu büyük zaferin kazanılmasını sağlayan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun, Kurtuluş Savaşının cesaret ve mücadelesinin temelini de oluşturduğuna dikkati çeken Başkan Uludağ mesajını şu sözlerle tamamladı;  Çanakkale Zaferi bu yönüyle, ülkemiz ve geleceğimiz hakkında hesap yapanların ve tuzaklar kuranların dün olduğu gibi bu günde göz önünde tutmaları gereken bir ders niteliğindedir. Çanakkale ruhu bu aziz milletin yüreğinde hiçbir zaman sönmemiş, dün nasıl, bu topraklara göz dikenlerin karşısında dimdik ayakta durmuş ise, bugünde ve yarında aynı şekilde durmaya devam edecektir. Ecdadımız düşmanlarımıza karşı Çanakkale’yi nasıl geçilmez kıldıysa bizler de bugün aynı inanç ve azimle vatanımıza, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkarak, bu büyük destanın kazanılmasındaki manevi gücü sonsuza dek yaşatacağız. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü