SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN MİTİNG GİBİ MAHALLE TOPLANTISI

10 Mart, 2024

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN MİTİNG GİBİ MAHALLE TOPLANTISI

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Gün içerisinde esnaf, ev ziyaretleri ve mahalle toplantılarıyla yoğun bir seçim çalışması yürüten Başkan Uludağ`ın, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantıları adeta mitinge dönüştü.

Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı ve mevcutta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın seçim çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Güne sabahın erken saatlerinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başlayan Başkan Uludağ`ın her gün bir mahallede düzenlediği açık hava toplantıları adeta mitinge dönüşüyor. Gittiği her yerde halktan yoğun ilgi gören Başkan Bilal Uludağ’ın, dün akşam Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde düzenlediği açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. Yaklaşık 5 bin vatandaşın katıldığı, açık hava toplantısına, meşale ve havai fişek gösterileri eşliğinde gelen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy Ak Parti ve Sarıçam İlçe yönetimi, teşkilat üyeleri de eşlik etti.

İlk olarak kürsüye gelen Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin her zaman Cumhur İttifakının ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanında olduğunu söyledi. Cumhur İttifakına verdiği destekle Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin her dönem ilk sıralarda yer aldığına vurgu yapan Zenbilci, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de sandıktan Cumhur İttifakına yeni bir rekor oy çıkaracağına inandığını belirtti.  Başkan Bilal Uludağ’ın iki dönemdir yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirip yeni bir vizyona kavuştuğuna vurgu yapan Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, bu hizmetlerin devamı ve Başkan Bilal Uludağ’ın ustalık dönemi için hazırladığı projelerin hayata geçmesi için Sarıçam’da Cumhur İttifakı Adayı Başkan Bilal Uludağ’a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığında ise Fatih Mehmet Kocaispir’e, destek istedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM SARIÇAM’IN YILI OLACAK”

Daha sonra yoğun tezahürat eşliğinde kürsüye gelen Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ konuşmasına toplantıya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren sözlerle başladı. Göreve geldikleri günden bu yana Sarıçam’da, her zaman bir önceki döneme göre artan bir destekle Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin yanlarında olduğunun altını çizen Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti “ Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz bizlere her zaman bir önceki döneme göre artan bir destek ilgi ve teveccühleri oldu. O yüzden gönlümüzdeki yerleri hep ayrı olmuştur. Bu ilgiye, alakaya, teveccühe ve desteğe teşekkür ediyorum. İki dönemdir hizmet yaptığım Sarıçam İlçemizde, ayrımsız hizmet götürdüğümüz her mahallemizin her sokağımızın kıymeti apayrıdır. Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde gördüğümüz ilginin bir benzerini dün akşam Şahintepe Mahallemizde yaşadık. Gittiğimiz her mahallemizde düzenlediğimiz her toplantılarımız adeta miting havasında geçiyor. İnanıyorum ki bizlere gösterilen bu ilginin 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı adına Sarıçam’da yazılacak olan yeni bir destanın ayak sesleri olacaktır. Sarıçam’da yazılacak olan bu destanın Sarıçam’ımız ve Adana’mız için ne kadar önemli, ne kadar değerli olduğunu sanırım anlatmama gerek yok. Çünkü Sarıçam’dan vereceğimiz bu destekle Cumhur ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir Başkanımızı inşallah büyükşehir Belediye Başkanlığı Koltuğuna oturtmuş olacağız. Sarıçam’ın hizmet alması ve önünün açılması için hem Sarıçam’da hem de Büyükşehirde mutlaka Cumhur İttifakı adaylarımızın kazanması gerekmektedir. Çünkü mevcutta görev yapan adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adana`ya ve Sarıçam’a hizmet üretmekten ziyade, billboard reklamları ile algı yapmaya çalışmaktadırlar.  Bu algı çalışmalarının beyhude olduğunu bu aziz milletimiz 1 Nisan sabahı cümle âleme gösterecektir. Bizim derdimiz Sarıçam, gayemiz hizmet o yüzden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada canla başla, ayırmadan ayrıştırmadan var gücümüzle Sarıçam için çalışacak, Sarıçamlı için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz için yaptıklarımız ortada, gelecek dönemde de yapacaklarımız var. Mahallemizin imarla ilgili problemi kalmadı. Önümüzdeki dönem değişim başlıyor, Sağlık ocağını yıkıp daha donanımlı bir sağlık ocağı yapacağız. Yeni bir Muhtarlık Binasının yanına emeklilerimizin sohbet edebilecekleri çaylarını kahvelerini içebilecekleri bir sohbet evi yapacağız. Ana-Bacı Konuk Evimizi Çocuk Kütüphanesi haline getiriyoruz. Yine mahallemize kafelerin olduğu kaliteli bir kent meydanı yapacağız. Buradan şunun sözünü veriyorum önümüzdeki dönem Mehmet Akif Ersoy Mahallemizin ve Sarıçamımızın yılı olacak.”

 

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü