SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ SAHADA

06 Şubat, 2024

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ SAHADA

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ESNAF ZİYARETİ

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarette esnaflardan yoğun ilgi gören Başkan Uludağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Sarıçam’da rekor bir oyla seçimi yeniden kazanmak istediklerini belirtti.

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uludağ’a Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam (MHP) Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Nazmiye Dede, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri ve aday adayları da eşlik etti.

Sırasıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaretle programına Başlayan Başkan Bilal Uludağ, yoğun ilgi altında ziyaret ettiği esnaflarla sohbet etti, sorun ve önerilerini dinledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Sarıçam’da rekor bir oyla seçimi yeniden kazanacaklarına inancının tam olduğunun altını çizen, Başkan Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki dönemdir görev yaptığı Sarıçam’da her zaman esnaflarla iç içe olduklarına vurgu yapan Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı- Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Sarıçam’da rekor bir oyla yeniden seçimi kazanarak, taçlandırmak istediklerini belirtti.

 

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü