SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE SPOR KULÜBÜ ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTI

22 Mart, 2021

Hentbol Erkekler 2. Lig C Grubunda mücadele eden Sarıçam Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı “1. Lig” parolasıyla Adana’dan yola çıktı.

Pandemi nedeniyle ara verilen lige sıkı bir hazırlık programıyla hazırlanan Sarıçam Belediye Spor Kulübü takımında moraller yüksek.

Bu sezon üç etap şeklinde oynanacak müsabakalarda C grubunda yer alan Sarıçam Belediye Spor Kulübü gruptaki ilk müsabakasını 21 Mart Pazar Günü saat 17:00’da Pendik Hentbol Spor Kulübü ile gerçekleştiriyor.

22 Mart Pazartesi Günü Saat 17.00’da Bursa Gücü Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Sarıçam Belediye Spor Kulübü, gruptaki son maçını 23 Mart Salı Günü Saat 16.00’da Çaykur Rizespor Kulübü ile gerçekleştiriyor.

Tecrübeli antrenör Zeynep Cebenay yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan takımda eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Bugün müsabakaların yapılacağı Ankara’ya takımın hareketinden önce bir açıklama yapan antrenör Zeynep Cebenay, pandemiye rağmen tüm önlemleri alarak takımıyla çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek Ankara’dan şampiyonlukla dönmek istediklerini belirtti.

Her alanda olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise Sarıçam Belediye Spor Kulübü’nün Ankara’dan şampiyonlukla döneceklerine inancının tam olduğunu söyledi. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü