SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE SPOR TRAP TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISI

26 Temmuz, 2017

Sarıçam’ın adını Türkiye’ye duyurdular

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen "Ateşli Silahlar 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası"nda Büyük Erkeklerde Sarıçam Belediye Spor adına yarışan 5 kişilik Trap takımı kazandıkları kupayı Başkan Bilal Uludağ’a teslim ettiler.

6-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesi Atış Poligonu’nda gerçekleşen yarışmaya katılan İsmail Ayan, Kamil Tör, Ali İhsan Kaya, Yıldıray Aksoy ve Ali Kocabey’den oluşan Sarıçam Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Trap ekibi başarılarına bir yenisini daha ekleyerek takım halinde şampiyon oldular. Daha önce de değişik illerde yapılan yarışmalarda kupa kazanan Trap ekibi kazanılan kupayı Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a takdim ettiler.

SARIÇAM SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE’DE MARKA OLDU

Şampiyon takımın kaptanı İsmail Ayan ve Kamil Tör, Sarıçam Belediyesini Türkiye genelinde yapılan yarışmalarda en iyi şekilde temsil ettiklerini belirttiler. Başkan Uludağ’ı makamında ziyaret eden Takım kaptanı Ayan,”Bize katkıları büyük olan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor ve kazandığımız bu anlamlı kupayı kendisine takdim ediyoruz.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ ise, Sarıçam Belediye Spor’un bünyesinde 1000’e yakın sporcu bulundurduğuna dikkat çekti. Uludağ, kazanılan başarılarla spor kulüplerinin artık Türkiye genelinde bir marka haline geldiğini anlatarak,”Değişik branşlarda belediyemizi temsil eden sporcularımız oldukça başarılı sonuçlar alıyorlar. Bizde belediye olarak onlara her zaman destek oluyoruz. Trap takımımız da başarılı işlere imza atarak adımızı Türkiye’de duyuruyor. Sizleri aldığınız kupa nedeniyle kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü