SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

02 Kasım, 2020

Sarıçam Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını etkinliklerle kutladı. 

 Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla organize edilen 29 Ekim Kupası Personeller Arası Dart turnuvası ile Özel eğitimli Çocuklarla gönüllü ailelerin katıldığı çeşitli etkinlikler yapıldı. 

Personeller arası Dart turnuvası Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Personellerin keyifli zaman geçirdiği etkinlikte erkekler ve bayanlarda ilk üçe giren yarışmacılar hediyelerini Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın elinden aldı. Sarıçam Yörük Ormanında yapılan, Özel Eğitimli çocuklar ile gönüllü ailelerinde katıldığı programda ise sportif ve kültürel etkinlikler yer aldı. Gerçekleşen etkinliklerde resim yapma, halat çekme, ok atmabadminton ve fırfır atma aktiviteleriyle çocuklar doyasıya eğlendi. Özel Eğitimli çocukların eğlenceli anlar geçirdiği programa Başkan Uludağ da katılarak çocuklarla yakından ilgilendi ve yarışmaların sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

 “Cumhuriyetimizin 97. Yılını kutlamak hem de personellerimiz ve gençlerimizle keyifli vakit geçirmek maksadıyla çeşitli etkinliklere düzenleyerek kutlayarak keyifli vakitler geçirdik. Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı. 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü