SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ GENÇ ATLAR ENGEL ATLAMA CUMHURİYET KUPASI YARIŞLARI YAPILDI

30 Ekim, 2021

Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Sarıçam Belediyesi Genç Atlar Engel Atlama Yarışları Atlı Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirildi.
Türkiye Binicilik Federasyonu resmi faaliyet raporunda yer alan Genç Atlar Engel Atlama Yarışları Cumhuriyet Kupası Sarıçam Belediyesi`nin ev sahipliğinde, Adana Atlı Spor Kulübü Tesislerinde yapıldı.
Türkiye`nin her yerinden gelen seçkin atların Sarıçam Belediyesi Genç Atlar Engel Atlama Yarışları`nda yarıştığına vurgu yapan Başkan Bilal Uludağ, Cumhuriyet`in 98. Yılında böylesine önemli bir etkiliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.
Sarıçam Belediyesi olarak, "Spor Kenti Sarıçam" sloganı ile sporun her alanında var olduklarını ve ilçelerinde her türlü sportif faaliyetlere destek verdiklerini belirten Başkan Bilal Uludağ sözlerine şöyle devam etti " Göreve geldiğimiz günden bu yana İlçemizde yapılan her türlü sportif faaliyetlere büyük önem ve destek verdik. Bu gün geldiğimiz noktada Sarıçam ilçemizin sporla anılan bir ilçe olması bizler için ayrı bir mutluluk vesilesidir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yılında düzenlediğimiz Genç Atlar Engel Atlama Yarışları`na Türkiye`mizin her yerinden gelen toplam 78 at katıldı. Bu anlamlı günde kendilerini izleyenlerin çok keyif aldıkları yarışlar ortaya koydular. Turnuvamıza katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı kutluyorum."dedi.
Turnuva sonunda Türkiye geneli 78 atın katıldığı Sarıçam Belediyesi Genç Atlar Engel Atlama Yarışları`nda dereceye giren sporculara Cumhuriyet Kupaları düzenlenen törenle takdim edildi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü