SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ’NDE SAĞLIK VE ÇEVRE BULUŞMALARI KONFERANSI

11 Mart, 2020

Sarıçam Belediyesi Nikah Salonunda Meme Kanseri Riskinin Farkında mısınız?  konulu Sağlık ve Çevre Buluşmaları Konferans’ı , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen bu konferansta kadınlarımızın ne kadar değerli olduklarının göstergesi olarak gerçekleştirilecek.

Sarıçam Belediyesi Nikah Salonunda olan Meme Kanseri Riskinin Farkında mısınız ? konulu konferans 11 Mart 2020’de  Çukurova Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Demircan tarafından verilecektir.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal ULUDAĞ; “ Dünya’mızı baharlaştıran kadınlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Kadın bir toplumun koruyucu, birleştirici ve en etkili unsurudur. Kadınlarımızın sosyal, kültürel, ekonomik ve politik katkılarına, siyasetten sanata, eğitimden ekonomiye, kısacası hayatın her alanında, kadınların katılımına daha fazla ihtiyaç var ve şunu da belirtmek isterim ki biz erkekler ,bayanlar olduğu sürece varız...Umarım artık kadınlarımıza daha çok değer verilir...Kadına şiddet ve taciz son bulur... Kadınlarımız Dünya’mızın baharı, yaratıcı gücün sahibi...Dünya’mızı baharlaştıran kadınlarımızın değeri paha biçilemez...” dedi.

Sarıçam Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenecek olan Meme Kanseri Riskinin Farkında mısınız ? Konulu Sağlık ve Çevre Buluşmaları Konferansı 11 Mart 2020’de saat : 14.30’da gerçekleşecektir.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü