SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN 8 GÜNDE 10 BİN 500 KİŞİYE İFTAR

14 Haziran, 2016

SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN 8 GÜNDE 10 BİN 500 KİŞİYE İFTAR

BAŞKAN ULUDAĞ,”HER ŞEY SARIÇAM VE SİZLER İÇİN”

Sarıçam Belediyesi tarafından organize ve ilki geçen yıl gerçekleştirilen iftar yemeğine 8 günde yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Başkan Bilal Uludağ, yapılan tüm hizmetlerin Sarıçamlılar için olduğunu belirterek, ”Mübarek Ramazan ayı hepinize kutlu olsun. Geçen yılki gibi bu yılda her gün bir başka mahallede iftar yemekleri verilmeye devam ediyor. ”dedi.

Sarıçam ilçesi Remzi Oğuz Arık-Mehmet Akif Ersoy, Yıldırım Beyazıt,  Gültepe, Yeşiltepe, Esentepe,  Beyceli ve Şahintepe-Orhangazi Mahallelerinde verilen iftar yemeklerine ilgi her zaman ki gibi büyük oldu. İftarını buralarda eşi Nejla Uludağ ile vatandaşlarla açan Başkan Bilal Uludağ, masaların büyük bir bölümünü dolaşarak onlarla sohbet tek tek selamlaştı.

65 MAHALLEDE AYRI AYRI VERİLİYOR

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iftar öncesi yaptığı konuşmalarında ise, Mübarek Ramazan ayının herkese hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Uludağ,” Sarıçam Belediyesi olarak sizlere iftar yemeklerini vermekten son derece mutluyuz. İftarlarımıza katılarak bizleri onurlandırdınız. Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallemizde toplamda ise 65 ayrı yerde iftar yemeklerimiz yapılacak. Bu ay bereket ve yardımlaşmadır. Birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Hepinize afiyet olsun ve Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun. “dedi

GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENİYOR

Programa katılan vatandaşlar,  Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından okunan ezan ile oruçlarını açıyorlar. İftar yemeği sonrasında ise özel tır üzerindeki sahnede tıpkı eski Ramazan günlerinde olduğu geleneksel Türk tiyatrosunun orta oyunları özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile neşe içinde izleniyor. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü