SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ HENTBOL TAKIMI RİZE’YE GİTTİ

27 Mayıs, 2021

Hentbol Erkekler 2. Lig C Grubunda mücadele eden Sarıçam Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı Rize’de gerçekleştirilecek olan 3. etap maçları için Adana’dan yola çıktı.

Sarıçam Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı Rize’de 27-30 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalarda, Sinop, Ankara, İstanbul, Bursa, Ordu ve Rize takımlarının bulunduğu grupta mücadele edecek.

Sıkı bir hazırlık döneminin ardından müsabakalara hazırlandıklarını belirten kulüp antrenörü Zeynep Cebenay  özellikle altyapı sporcuları ve Sarıçamlı gençlerden oluşan bir ekip oluşturduklarını belirtti.

Her alanda olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’da takımı Rize’ye hareketi öncesi yalnız bırakmadı. Sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Uludağ takımın son durumu hakkında kulüp antrenörü Zeynep Cebenay’dan bilgi aldı.

“SARIÇAM’I SPOR KENTİ YAPACAĞIZ”

Bu sezon grupta iddiası olmayan Sarıçam Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı’nın ilçeye ayrı bir değer kattığının altını çizen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, genç ve yetenekli sporculardan oluşan takımın, geleceğe dönük sporcular yetişmesi açısından önemli olduğunu belirtti.  Başkan Uludağ Amaçlarının ilçeyi her alanda olduğu gibi sporun her alanında tanınan bir kent yapmak olduğunu belirtti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü