SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ HENTBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

12 Temmuz, 2021

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu`nun iş birliği ile Alanya’da düzenlenen 26. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası sona erdi.
Alanya Milli Egemenlik Stadı’nda 6 kortta, 48 takımdan 650 sporcunun altı gün boyunca mücadele ettiği müsabakalarda Sarıçam Belediyesi Hentbol takımı grubunda namağlup şampiyon oldu.
Tamamı Sarıçamlı gençlerden oluşan bir ekiple sahada mücadele eden Sarıçam Belediyesi Hentbol takımı grubunda oynadığı 7 müsabakadan da galip ayrıldı.
Grubunda namağlup ünvanlıyla şampiyonluk kupasını kaldıran, Sarıçam Belediyesi Hentbol takımını kutlayan Başkan Bilal Uludağ, takımın şampiyonluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sporcuların sahada verdiği özverili mücadelen memnun kaldığının altını çizen Başkan Uludağ, Sarıçam Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Daha önce Milli Takıma 3 sporcu gönderdiklerini belirten Başkan Uludağ şunları söyledi “Tamamı ilçemiz gençlerinden oluşan Sarıçam Belediyesi Hentbol takımımız, sahada verdikleri mücadele ve başarı ile bir kez daha bizlerin göğsünü kabartmıştır. Kendilerini kutluyor, başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü