SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ ‘YEREL HAYVAN KORUMA GÖREVLİSİ ‘ EĞİTİMİ VERİYOR

10 Mart, 2020

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunun, hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmenliğince Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi veriliyor.

Sarıçam’da sahipsiz sokak hayvanlarını besleyen gönüllü vatandaşlara yönelik verilecek ücretsiz eğitimde vatandaşlarımızın daha bilinçli ve daha duyarlı toplum sloganıyla  yola çıkılmaktadır. Bu bağlamda Sivil Toplum Örgütleri ve Adana Büyük Şehir Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ile eş güdümlü çalışmalar yapılmakta. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal ULUDAĞ; “ Hayvan severlerimizin yoğun ilgi göstereceği gibi diğer vatandaşlarımızın da bilinçlenmesini diliyorum. Bu tarz eğitimler daha çok olmaya devam edecek ve vatandaşlarımız daha çok bilgilendirilecektir.“ dedi.

Sarıçam Belediyesi’nde düzenlenen eğitim 10-11 Mart 2020 tarihleri arasında Belediye Binası Meclis Salonunda yapılacaktır. Sarıçam Belediyesi’nde düzenlenecek olan Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitiminde; Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğünden görevli Veteriner Hekimi, Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü’nden görevli Veteriner Hekim bulunacaktır.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü