SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

21 Haziran, 2016

Sarıçam belediyesinde asfalt çalışmaları sürüyor

Başkan Uludağ, “Yaz sonuna kadar yoğun bir tempoda çalışılacak”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede yapılan yol çalışmalarını da denetlemeyi ihmal etmiyor. Çarkıpare Mahallesinde yapılan satıh asfalt yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, hizmette ayırım yapmadan çalıştıklarını, burada yapılan çalışmanın da en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

İlçesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen ve yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Çarkıpare Mahallesinde bir süre önce başlatılan satıh asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirterek, yaz bitimine kadar planlanan şekilde çalışmalarının süreceğini ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ, Çarkıpare Mahallesindeki satıh asfalt çalışmalarının artık sonlarına gelindiğine dikkat çekip, ”Şu anda ilçemizin birçok yerinde sıcak ve satıh asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaz ayları sonuna kadar da ara vermeden sıkı bir şekilde çalışmalar sürecek. İnşallah yaz sonuna kadar da büyük bir bölümü tamamlanmış olacak. “dedi

ÇOCUKLARIN İLGİSİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Asfalt çalışmaları sırasında mahalle sakinleri ile de sohbet eden Başkan Bilal Uludağ’a özellikle çocukların ilgisi büyük oldu. Çocukların ilgisine duyarsız kalmayan Başkan Uludağ, onlara birer oyuncak hediye ederek,” Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çabalıyoruz. Onlar için de ilçemizin birçok yerinde parklar ve oyun alanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü