SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN KURSİYERLERE SATRANÇ TURNUVASI

16 Ağustos, 2016

Sarıçam Belediyesinden kursiyerlere satranç turnuvası

İlk hamleyi Başkan Uludağ yaptı

Sarıçam Belediyesi Yaz spor Okullarında Satranç Eğitimine katılan öğrenciler arası satranç turnuvası başladı. Turnuvanın başlangıç hamlesini ise Belediye Başkanı Bilal Uludağ yaptı. Uludağ, turnuvaya katılan öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Sarıçam Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve SİMER’de (Sarıçam İstihdam Merkezi) verilen satranç kursu eğitimi alan öğrenciler arasında düzenlenen Satranç turnuvasının açılışına Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, daire müdürleri ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Başkan Bilal Uludağ, Yaz spor Okulları çerçevesinde planlanan uygulamalı eğitimlerin sonuna doğru böyle bir turnuvanın yapılmasının önemine dikkat çekti. Bilal Uludağ,” Satranç kursumuza katılan öğrencilerimiz bizler için değerli. Çünkü onlar bizim geleceğiz.  2 etap halinde verilen kurslarımıza ilginin olması bizleri mutlu etti. 2 gün sürecek olan turnuvamız sonucunda dereceye girenlere kupa verilecek. Aynı zamanda katılan öğrencilerimize birer saat hediye edilecek.  Katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Turnuva hakkında bilgi veren Satranç İl hakemi ve eğitmeni Mustafa Sevenler  "Kursiyerlerimiz öğrendiklerini bu turnuva ile taçlandırıyorlar. Bizlere sunmuş olduğu tüm imkânlardan dolayı Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a teşekkürlerimi sunuyorum " diye konuştu.

Satranç kursundan ve sonrasında yapılan turnuvadan dolayı memnun olduklarını belirten öğrenci ve velileri ise Başkan Uludağ’a sunduğu imkân nedeniyle teşekkür ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü