SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ATAĞI

07 Mayıs, 2015

BAŞKAN ULUDAĞ DAHA TEMİZ BİR SARIÇAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Uludağ; Sarıçam Belediyesi olarak yenilenen araç ve temizlik ekipmanları ile daha Modern ve daha temiz bir Sarıçam için çalışıyoruz.
Yeni yasa ile köyden mahalleye dönüşen 67 mahallemizin temizlik ihtiyaçlarını karşılamak ve atıkların çevreye yayılmasını önlemek amacıyla fıçı kullanımlarını kaldırıyoruz. Eski ve çürümüş Çöp fıçılarını yeni ve modern çöp konteynırları ile değiştiriyoruz. 400 lt’lik çöp depolama haznesine sahip olan galvanizli çöp konteynırlarımız başta ana harteller olmak üzere tüm ilçemize dağılacaktır. Dağıtımına başlanan konteynırlarımızın 200 adeti Suluca, 140 adeti Baklalı olmak üzere tüm cadde ve sokaklarımıza yerleştirilmiştir. İlçemiz geneline toplam 3500 adet çöp konteynırı için planlama yapılmıştır.
Başkan Uludağ; Daha yaşanılabilir, sağlıklı ve daha temiz bir SARIÇAM, için tüm olanaklarımızı halkımıza en iyi hizmeti verebilmek çalışıyoruz. Başkan Uludağ, Sarıçam’lı hemşehrilerimiz  en iyisini hak ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda gece gündüz hız kesmeden devam edecektir. dedi.
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü