SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA ALT YAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

23 Kasım, 2016

Sarıçam’da alt yapı sorunları çözülüyor

Başkan Uludağ,” Altyapı Sorunsuz bir Sarıçam için çalışıyoruz”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ASKİ tarafından ilçelerinde yapılan altyapı çalışmalarından son derece memnun olduklarını söyledi.  Başkan Bilal Uludağ, ASKİ ekiplerinin ilçelerindeki alt yapı yatırım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, özellikle yeni yapılan yerleşim alanlarındaki çalışmaların aralıksız sürdürdüğünü ifade etti. Uludağ,”Büyükşehir Belediyemize ve ASKİ’ye ilçemizde yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Altyapı sorunu olmayan bir Sarıçam için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz.”dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde Çatalan yolu üzerinde bulunan ve yeni yapılan yerleşim bölgelerinde alt yapı kanalizasyon sorununu çözümlemek amacıyla ASKİ ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini belirtti.  Başkan Uludağ,“Geçtiğimiz günlerde başlatılan alt yapı kanalizasyon çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi için  ekipler yoğun şekilde çaba harcıyorlar. İlçemizde yaptığımız bütün çalışmalarımızda ASKİ ile uyumlu hareket ediyoruz. Alt yapı sorunu bulunmayan Sarıçam için çabalıyoruz.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ASKİ tarafından Islah çalışması yapılan Sarıçam Bucak Deresi ve Buruk Kanalizasyon Kolektörü yapım çalışmalarının sürdüğünü, çalışmaların planlanan şekilde sürdüğünü, tamamlandığında ise artık sel felaketlerinin yaşanmayacağını söyledi.

Bilal Uludağ, bugüne kadar aşırı yağışlarda taşan Sarıçam Deresi’nin yapılan ıslah çalışmalarının ardından artık taşmayacağını ve vatandaşların mağduriyetinin önlenmiş olacağını ifade ederek,  yapılan hizmetler nedeniyle de Büyükşehir Başkanı Hüseyin Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar’a teşekkür etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü