SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA ÇOÇUKLAR YÖNETİME EL KOYDU

24 Nisan, 2015

       Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini yaşattı ve koltuğunu bir günlüğüne yarının yöneticileri olan çocuklara teslim etti.
Sarıçam Belediyesi’ni ziyaret eden Erkan Koleji 4’üncü sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan başkanlık koltuğunu bir günlüğüne devraldı. Sarıçam Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başar Gedik, Sarıçam’ın çocuklar için daha yaşanabilir bir ilçe olması için yapılmasını arzu ettiği hizmetleri sıraladı.
Sarıçam Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başar Gedik’in taleplerini dinleyen Başkan Bilal Uludağ, “Çocuklarımızın talepleri bizler için emirdir. Yarınlarımızın sahibi olan evlatlarımızın bugün dünya standartlarında bir şehirde yaşamaları için onların talepleri başta olmak üzere ilk günden bu yana verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getireceğiz” diye konuştu.
Sarıçam Belediye Başkanlığı’nı bir günlüğüne devralan Başar Gedik, arkadaşlarıyla birlikte oynayabilmeleri için daha çok oyun parkı ve dinlenme alanı istedi. Ayrıca Adana şehir çöplüğünün en kısa sürede Sarıçam’dan kaldırılmasını talep etti. 
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü