SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

29 Haziran, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan Sarıçamlılara müjde:

“Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi”

Göreve başladığı günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  birçok alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik anlayışında da öncü olacaklarını belirterek, bu anlamda yapılan Kültür Merkezi inşaatında sona gelindiğini söyledi.  Başkan Uludağ, Sarıçam’ın gelişimi, dönüşümü ve değişimi için çalıştıklarını kaydedip, “Yapımı hızla süren ve birkaç ay içinde tamamlanacak olan Sarıçam Kültür Merkezi ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacağız” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Kültür Merkezi’nin toplam 3 bin 694 metrekarelik bir inşaat alanını kapsadığını belirterek, buranın tamamlanmasıyla sosyal ve kültürel anlamda ilçelerinde faaliyetlerin daha da yoğunlaşacağını ifade etti. Bilal Uludağ, “Bu projede artık sona gelindi. Burada aynı zamanda eğitim, dinlence, eğlence gibi halkın katılabileceği ve faydalanabileceği etkinlikler de yapılabilecek. Merkezimiz, kültür değerlerimizi gelecek nesillere tanıtacak ve öğretici bir rolü de üstlenecektir. ”diye konuştu.

KÜLTÜR MERKEZİNDE İNCELEME YAPTI

Sarıçam Kültür Merkezi’nin inşaatını temel atılmasından itibaren yakından takip ettiğini ve her aşamasında ise incelemede bulunduğunu anlatan Başkan Bilal Uludağ,  ”Artık inşaatın son aşamalarına gelindi. Çok kısa bir sürede bitecek. Kültür Merkezimiz de bünyesinde yer alacak ünitelerle Sarıçam’da kültür ve sanatın kalbinin attığı bir merkez olacak. Bünyesinde Kütüphane, üç adet atölye, sergi odası, çok amaçlı salon ve fuaye bulunacak.  Ayrıca 34 araçlık otopark düzenlenmesi yapılacak.  Kültür Merkezi Sarıçamlılara şimdiden hayırlı olsun.” dileğinde bulundu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü