SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA KUTLU DOĞUM COŞKUSU

16 Nisan, 2015

     SARIÇAM’da Kutlu Doğum Haftası kutlamalarına katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirilişinin 1444’üncü yıldönümünü hemşehrileriyle idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Hacı Mehmet Turgut Camii’ndeki Kutlu Doğum Haftası etkinliğine Sarıçam sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerif okundu. Hz. Muhammed efendimizin hayatı ve güzel ahlakı anlatıldı. Semah gösterisi ilgiyli izlendi. Kutla Doğum Haftası münasebetiyle organize edilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Kutlamaya katılanlar vatandaşlara da kırmızı güller sunuldu.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile programa katılan protokol üyeleri, cami bahçesine Hz. Muhammed efendimizin hatırasına barışın simgesi zeytin fidanı dikti.
 
MUAZZAM DOĞUŞUN MANEVİ HAVASI SARIÇAM’DA
     Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İslamiyet’in elçisi Hz. Muhammed efendimizin yeryüzüne teşriflerinin yıldönümünde Sarıçamlı hemşehrileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.
Başkan Uludağ, “Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir araya geldik. Bu manevi havayı hep birlikte teneffüs etmekteyiz. Bugün alemlere rahmet olarak gönderilen efendimizin yeryüzünü şereflendirilişinin 1444’üncü yıldönümünü idrak ederken, bu muazzam doğuşun, bu muhteşem nurun gününe hep birlikte muvaffak olmaya çalışıyoruz. Bu toplantıyı düzenleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şükranlarımız sunuyorum” dedi.
Kutlamalara katılan vatandaşlara etkinlik sonunda Sarıçam Belediyesi’nce yemek ikramında bulunuldu.  
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü