SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM`DA YAZ SPOR OKULLARI KURS KAYITLARI BAŞLADI

01 Haziran, 2023

Sarıçam Belediyesi’nin her yıl 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları için kurs kayıtları başladı. Kursa katılmak isteyen öğrenciler 1-30 Haziran tarihleri arasında Sarıçam Belediyesi Turkuaz Masa birimine şahsen ya da http://www.saricam.bel.tr/hizm.../yaz-okullari-basvuru-formu üzerinden kayıtlarını yaptırabilecekler.

Sarıçam Belediyesi’nin her yıl 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları için kurs kayıtları başladı. Her yıl yoğun katılımın olduğu yaz spor okullarında bu yıl futbol, basketbol, voleybol masa tenisi, hentbol, satranç, güreş, jimnastik, taekwondo ve yüzme dallarında kurslar verilecek.

Alanında uzman eğitmenler ile toplam on farklı alanda çocuklara kurslar verileceğini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ amaçlarının, çocukları çevrenin zararlı etkilerinden uzak tutmak, yaz boyunca verimli ve eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlamak ve çocuklardaki gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarmak olduğunu belirtti.

“YAZ SPOR OKULLARIMIZ SAYESİNDE ÇOCUKLARIMIZIN GİZLİ YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ”

Başkan Uludağ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Sarıçam Belediyesi olarak, her yaz tatilinde ilçemizde bulunan çocuklarımızın, yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri sağlamayı, çevrenin zararlı etkilerinden uzak kalmaları ve içlerinde bulunan gizli yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Daha önceki yıllarda açtığımız Yaz Spor Okullarımızda birçok çocuğumuzun spordaki yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak bu yolda başarı kazandıklarını gördük. Yine bu yıl da Yaz Spor Okullarımızı bu amaçla çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Kurs kayıtlarımız 1 Haziran 2023 Perşembe günü itibarı ile başladı. Kayıt alma işlemimiz 30 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek. Belirlenen süre içeresinde kayıt yaptırmak isteyenler Sarıçam Belediyesi Turkuaz Masa birimimize kimlikleri ile şahsen ya da http://www.saricam.bel.tr/hizm.../yaz-okullari-basvuru-formu’nu doldurarak kurslarımıza kayıtlarını yaptırabilecekler. Futbol, basketbol, voleybol masa tenisi, hentbol, satranç, güreş, jimnastik, taekwondo ve yüzme gibi toplam 10 dalda vereceğimiz kurslarımıza kayıt yaptıran kursiyerlerimizin bütün spor malzemelerini de Sarıçam Belediyesi olarak bizler karşılıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz ve  ‘Spor Kenti Sarıçam’ mottosu ile yaptığımız sportif faaliyetlerimiz de hız kesmeden devam edecek.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü