SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA YOL GENİŞLETME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

14 Ağustos, 2017

Sarıçam Belediyesi tarafından başlatılan ve ilçenin farklı mahallelerinde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Başkan Bilal Uludağ’ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar, Kepeztepe, Tülüler, Sarıçam, Kadirin Çiftliği, Karlık ve Boztepe mahallelerinde yapılıyor.

Eğiciuşağı ve Karayusuflu mahallelerinin ardından çalışmalara ara verilmeden devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, zaman zaman yol genişletme çalışmalarını yerinde incelemeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Bilal Uludağ, bazı mahallelerin yol çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği olduğunu belirterek,”Eskiden köy olan bu yerleşim alanlarımızda yol genişletme çalışmalarına önem veriyoruz.  İlçemizde birçok yerde çalışmalarımız sürüyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hiçbir ayrım yapmadan planlanan doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi `Biz Birlikte Sarıçamız`. Bu çalışmalar en kısa sürede bitirilecek.”derken, muhtarlar ve vatandaşlar ise çalışmalar nedeniyle Başkan Uludağ ve ekibine teşekkür ettiler.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü