SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DAN CORONA VİRÜSE KARŞI SEFERBERLİK

17 Mart, 2020

Sarıçam Belediyesi tüm ekipleriyle ilçede bulunan vatandaşların ortak kullanım yerleri olan; okullar , kreşler , camiiler , muhtarlıklar  ,kıraathaneler, pazar yerleri , oyun ve park alanlarını  dezenfekte etti.

 

Korona  Virüsü Türkiye`de de görüldüğünün açıklanmasının ardından Virüse karşı harekete geçen Sarıçam Belediyesi’nde tedbirler devam ediyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ; “  Gündemde olan Korona Virüsüne karşı mücadele için belediyemiz bünyesinde kurduğumuz ilaçlama ve dezenfeksiyon ekibimiz  tarafından  hazırlıklarımız tamamlandı.Vatandaşların ortak kullanım alanları başta olmak üzere camiiler, muhtarlıklar, kreşler, okullar, oyun ve park alanları , pazar yerleri gibi insanların toplu bulundukları alanlarda dezenfekte çalışmasını yürütüyoruz. İnşallah virüsü beraber yeneceğiz. Bu amaçla belediyemizde çalışmakta olan hamileler , süt emzirmekte olan anneler , engelli çalışanlarımız , kronik hastalıkları olanlar ve 12 yaş altı çocuğu olan annelere 12 gün süreyle idari izin verilmiştir.”dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü