SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM KENT KONSEYİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SARIÇAM İFTAR VE TANITIM ÖDÜLLERİ GECESİ YAPILDI

09 Temmuz, 2015

Tanıtıma katkı koyanlara iftar sonrası plaket verildi

Sarıçam Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize “iftar Yemeği ve Sarıçam Tanıtım Ödülleri” programı düzenlenen törenle yapıldı. İftar sonrası ise Sarıçam’ın tanıtımına katkı koyan yerel ve ulusal basın ve Televizyon temsilcilerine Sarıçam’ın tanıtımına katkıları nedeniyle plaket takdim edildi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kent Konseyine böyle bir güzel organizasyonu yaptığı için teşekkür etti.

Sarıçam Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen “İftarı Yemeği ve Sarıçam Tanıtım Ödülleri” gecesine katılım ve ilgi büyük oldu. Programa Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek,  Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın, Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av. Yusuf Özer, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Adana’da ulusal ve yerel yayın yapan gazete, televizyon ve ajans temsilcileri ve çok sayıda davetli konuk katıldı.

ÖZER,”KATI ATIK TESİSLERİ KALDIRILMALI”

İftar programı ezan okunması ve dualarla başladı. Oruçların açılmasının ardından ise İlahiler eşliğinde semazen gösterisi yapıldı. Daha sonra konuşan Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av. Yusuf Özer, Kent Konseyi olarak ilçelerinde bulunan Katı Atık Arıtma tesislerinin kaldırılması için çaba sarf ettiklerini, bu nedenle Adana Büyükşehir Belediyesine buranın kaldırılması konusunda büyük iş düştüğünü söyledi. Yusuf Özer,”Sayın Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye güveniyoruz. Bu işi kökünden çözecektir. Sarıçam ilçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Başkanımız Bilal Uludağ’ın başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz.  Her yönüyle gelişemeye açık Sarıçam ilçemizin tanıtımı bizim için önemli. Bu yıl 1. düzenlediğimiz Tanıtım ödüllerimizi haber ajansları, gazete ve televizyonlara veriyoruz. İnşallah gelecek yıl bu çalışmayı daha da genişletip gazeteci, yazar, şair, siyaset, sanat ve hizmet alanında en anlamlı katkı koyan kişilere vereceğiz.”dedi.

ULUDAĞ, KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kent Konseyi tarafından düzenlenen böylesine anlamlı bir günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılan herkese teşekkür etti. Bilal Uludağ,”Bu mübarek akşamda sizlerle birlikte olmaktan ve aynı sofra etrafında buluşmaktan dolayı kendimi bahtiyar hissediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız duaları kabul etsin. Sarıçam ilçemiz her geçen gün daha da bir cazibe merkezi haline geliyor. Bizlerde var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunları yaparken, tabi ki tanıtım çok önemli. Siz değerli basın temsilcilerimiz bizlerin sesini ve çalışmalarımızı duyuruyorsunuz. Ben bu organizeyi düzenleyen Kent Konseyi Başkanı ve yöneticilerine, katılımlarınız nedeniyle de hepinize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından ise ödül törenine geçildi. Gazete temsilcilerine ödüllerini veren Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, konuşmasında Sarıçam Belediyesi Kent Konseyine teşekkür ederken,”Bu törende bulunmaktan mutluyum. İlçe tanıtımına katkı koyan yazılı ve görsel basın temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Tanıtım gerçekten çok önemli ve bundan sonrada aynı duyarlılıkla katkılarına devam etmelerini diliyorum.”dedi.

Daha sonra ödülleri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Büyükşehir Başkan Vekili, Sarıçam ve Büyükşehir Meclis üyesi Ramazan Akyürek, tanıtıma katkı koyan yazılı ve görsel basın temsilcilerine plaketlerini takdim ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü