SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM KENT KONSEYİ SAĞLIK VE SOSYAL İŞLER MECLİSİ KURULDU

07 Aralık, 2015

Başkan Bilal Uludağ ”Her türlü desteğe hazırız”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın destekleriyle kurulan Kent Konseyinde Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi oluşturuldu. Başkanlığa seçilen Yeşim Akkaş ve oluşan yönetim Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bilal Uludağ, ”Hep birlikte yeni projelerle Sarıçam’ın çehresini değiştireceğiz ve farkındalık yaratmaya devam edeceğiz. Başarılı çalışmalar yapacağınızdan hiç kuşkum yok. ”dedi.

Sarıçam Belediyesine gelen Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi,  Başkan Bilal Uludağ’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi Başkanı Yeşim Akkaş, yeni kurulmalarına rağmen 2 proje üzerinde yoğunlaştıklarını belirterek, Başkan Bilal Uludağ’dan destek istedi.

Yeşim Akkaş, her zaman Kent Konseyi ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını da belirterek, “Sarıçam’ın Adana’nın yıldızı olacağına inancımız tam. Gerek sosyal faaliyetler, gerekse eğitim amaçlı ve kadınlarımız için uygulamaya koyacağımız projelerimiz var. Uygulamaya koyacağımız projelerle ilçemize katkı koymak için ben ve arkadaşlarım sizinle de uyum içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Eğitimle ilgili projemizde Ana sınıfından başlayarak ilk, orta ve Lise öğrencilerimize sağlık taraması yaptırmak istiyoruz. Ayrıca kadınlarımız içinde sağlıklı yaşamaları için çalışmalarımız olacak. Pilot bölge olarak da Kürkçüler ’den başlayacağız. ”diye konuştu.

SİZLERLE DE FARKINDALIK YARATALIM

Sarıçam Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’ın, Adana’nın gelişmeye açık tek bölgesi olduğuna dikkat çekerek, Kent Konseyi ile birlikte hareket edeceklerini, yeni kurulan Sağlık ve Sosyal İşler Meclisinin de hayırlı olması dileğinde bulundu. Bilal Uludağ,” Sarıçam, bu tür faaliyete geçen ve geçecek olan yeni kuruluşlarla Adana’nın sosyokültürel alandaki lokomotifi durumunda olacaktır. Sizlerin başarılı çalışmalar yapacağından kuşkum yok. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum. Sizlerle de uyumlu bir şekilde çalışarak ilçemizde farkındalık yapmaya devam edeceğiz.”  şeklinde konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü