SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM KENT KONSEYİ SEÇİMSİZ GENEL KURULU TOPLANDI

16 Ekim, 2017

Uludağ,”Kent Kültürünün oluşmasına katkı sağlıyor”

Sarıçam Kent Konseyi seçimsiz bilgilendirme ve genel kurul toplantısı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, halkın sorunlarını tespit etmek, beklentilerini paylaşmak, çözüm alternatiflerini üretmek anlayışı içinde hareket ettiklerini söyledi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, Kent konseyinin kısa sürede birçok faaliyeti hayata geçirerek, kent kültürünün oluşmasına katkı sağladığını vurguladı.

Sarıçam Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek ve genel kurul üyeleri katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantının Divan Başkanlığını tüzük gereği Başkan İbrahim Akyürek yaptı.

9 Şubat 2017’den bu yana faaliyetlerin bilgilendirilmesinin ardından sonra konuşan Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, yönetimi üstlendikleri günden itibaren sistemli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. İbrahim Akyürek,”İlk genel kurulda bahsettiğim gibi yönergede tarifini bulan kavram ve çerçeve içersisinde çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.  Amacımız halkın sorunlarını tespit ederek talep ve beklentilerini paylaşmak, çözüm alternatiflerini üretmek ve ilgili mercilere başvurarak gündemin takipçisi olmaktır. Her zaman açık, anlaşılır şeffaf ve hesap verebilir şekilde çalışmak görev anlayışımızdır.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, Kent konseyinin kısa süre içerisinde birçok faaliyeti hayata geçirerek, ilçemizde kent kültürünün oluşmasına önemli katkılarda bulunduğunu ifade etti. Bilal Uludağ,”Nitelikli isimlerden oluşan Kent Konseyimiz bundan sonraki süreçte de ekonomi, kültür, sanat ve sosyal alanda pek çok çalışmaya imza atacağı beklentisindeyiz. Hep birlikte güzide ilçemiz Sarıçam’ın kalkınmasında ve bölgesel aktör olarak modern bir seviyeye gelmesine çalışmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm katılımcılara yaptıkları ve yapacak oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise toplantıya katılan Halk Ozanlarının atışması ise büyük beğeni ile dinlendi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü