SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM SİZİNLE ADANA`NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

31 Temmuz, 2015

MHP Milletvekili Adayı Ali Aydın’dan Başkan Uludağ’a nezaket ziyareti

Aydın “Sarıçam sizinle Adana’nın Parlayan yıldızı olacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Adana 5. Sıra milletvekili adayı Ali Aydın, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Yörük Ali Paşa namıyla da tanınan emekli Tuğgeneral Ali aydın, Sarıçam’ın genel seçimler sonucunda merkez ilçelerde MHP’nin oyunu artırarak birinci olmasının sevindirici olduğunu belirterek,  Başkan Uludağ’ı başarılı hizmetlerinden dolayı da kutladı.

Ali Aydın,  Sarıçam Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretine bazı partililer da katıldı. Başkan Bilal Uludağ ile seçim sürecini konuşan MHP Adana milletvekili adayı Ali Aydın, kendisine seçim süreci boyunca destek veren Başkan Uludağ’a teşekkür etti. Ali Aydın,   Başkan Uludağ’ı Sarıçam İlçesi’nde partilerin birinci olmasındaki başarıları nedeniyle kutlayarak, ”Sarıçam merkez ilçelerde oyunu artıran ve birinci parti olan tek ilçemiz oldu. Bunda yaptığınız başarılı hizmetlerin katkısı ve önemi ortada. Burada Yörük Seçim çadırı kurduk ve büyük ilgi gördü. Yaptığınız güzel çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sarıçam sizinle Adana’nın parlayan yıldızı olacak. ”dedi.

Başkan Bilal Uludağ ise, MHP Adana Milletvekili adayı Ali Aydın’a yaptığı nezaket ziyareti için teşekkür etti. Uludağ,”Sizde Adana’da başarılı bir seçim çalışması yaptınız ve partimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Size bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Partimiz için bundan sonra da çalışıp başarılı hizmetler vereceğinizden şüphemiz yok. Bizde Sarıçam’da seçim öncesi elimizden gelen katkıyı yapmaya çalıştık ve alnımızın akıyla çıktık. Şimdi de Sarıçam halkımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. “diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü