SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM TV TEST YAYINA BAŞLADI

29 Aralık, 2015

Sarıçam Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor

 

Sarıçam Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Bilal Uludağ’ın talimatlarıyla altyapı çalışmalarına başlanan Sarıçam TV hizmet vermek için gün sayıyor. Başkan Bilal Uludağ, yaptıkları etkinlikleri duyurmak amacıyla hazırlanan Sarıçam TV’nin en kısa zamanda test yayının ardından faaliyete geçirileceğini söyledi.

Başkan Bilal Uludağ, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sarıçam TV’nin yayınlara başlayacağını belirterek,” Şu anda büyük aşama kaydettik. Alt yapı çalışmaları sürüyor. İnternet üzerinden test yayınlarına başlandı. Zaman zaman yaptığımız hizmetler ve etkinlikleri buradan duyuruyoruz.  Tam faaliyete geçildiğinde ise canlı yayınlar ile de ilçe halkımızın karşısında olacağız. Halkımız bu yayınları Android Google Play Cep telefonlarından Sarıçam TV yazıp İndirdiklerinde telefonlarından izleme imkânı bulacaklar.” dedi.

Bilal Uludağ, Sarıçam TV’nin  www.saricam.tv adresi internet sitesinden de izlenebileceğini anlatarak,” Ayrıca sosyal medya sayfalarımızdan da izlenme imkânı olacak.  Buradaki tek amacımız Sarıçam TV aracılığıyla Belediyede yaptığımız çalışmalarımızı halkımıza duyurmaktır. “dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü