SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAMLI MUHTARLARA "MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ" SEMİNERİ VERİLDİ

27 Mart, 2017

Sarıçamlı Muhtarlara “Muhtarlık Bilgi Sitemi” semineri

Başkan Uludağ,”Muhtarlık kurumu bizim için önemli”

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen “Muhtarlık Bilgi Sistemi” semineri yapıldı. Başkan Bilal Uludağ, muhtarların bölgelerinde aldıkları hizmetleri kolaylaştırma, sistem hakkında bilgi sahibi olmaları için bu seminerin yapıldığını belirterek,”Muhtarlarımız vatandaşa en yakın seçilmiş kamu görevlileridir. Muhtarlık kurumu bizim için önemli. Bu nedenle muhtarlarımızın taleplerini de her zaman dikkate alacağız.”dedi.

4 gün süren ve Afyon’da bir otelde yapılan seminere Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile ilçedeki 36 muhtar katıldı. Eğitimin faydalı olacağına inançların tam olduğunu belirten Başkan Bilal Uludağ, Muhtarlık Bilgi Sistemi eğitimiyle muhtarların bilgi karmaşasından kurtulacağını ifade etti.

Uludağ,” Eğitimle artık muhtarlarımıza gelen taleplerin ilgilisine iletilmesinde büyük kolaylık sağlanmış olacak. Gelen taleplere bu sistem ile hızlı ve etkin bir geri dönüş sağlanacak. Böylece muhtarlarımız bizlerle yüz yüze görüşmeden şikâyet, talep ve teşekkürlerini ister ekran başından, isterse mobil uyumlu sistem üzerinden cep telefonuyla iletip cevaplarını takip edebilecekler.” diye konuştu.

Eğitime katılan mahalle muhtarları ise, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a kendilerine böyle bir imkânı sağladığı için teşekkür ettiler. Muhtarlar,”Artık taleplerimiz ve takibi kolaylaşacak. Sarıçam Belediyesi bizlere gerek hizmet, gerekse bu tür eğitimlerle her türlü kolaylığı sağlıyor. Bizler de daha güzel bir Sarıçam için birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” dediler.

Seminer sonunda ise katılan muhtarlara Başkan Bilal Uludağ ve eğitimi veren Türkiye Belediyeler Birliği Çevre ve Şehircilik Danışmanı Ayşe Ünal tarafından katılım sertifikaları verildi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü