SARIÇAM BELEDİYESİ

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

19 Ağustos, 2016

Sarıçam Belediyesi satranç turnuvası ödül töreni yapıldı

Başkan Uludağ,” Satranç hayat gibidir”

Sarıçam Belediyesi Yaz spor Okullarında Satranç Eğitimine katılan öğrenciler arası düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.  Turnuva sonucunda ise Ayşe Ödemiş birinci, Ayşenur Aybay ikinci, Mehmet Gökçe ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere kupa ve ödüllerini Başkan Bilal Uludağ verdi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın makamında yapılan satranç turnuvası ödül törenine Meclis üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Eyüp Akbulut, turnuvaya katılan öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Bilal Uludağ, turnuvaya katılan öğrencilerin hepsinin başarılı olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Bilal Uludağ,” Yaz spor Okulları çerçevesinde planlanan uygulamalı satranç eğitiminin böyle bir turnuvayla taçlandırılması güzel bir olay. Satranç hayat gibidir. 2 etap halinde verilen kurslarımıza ilginin fazla olması bizleri sevindirdi. Kursta emeği geçenlere ve satranç öğretmenimiz Mustafa Sevenler’e teşekkür ediyoruz. Turnuva sonunda dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyorum.  ”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvada dereceye giren Ayşe Ödemiş, Ayşenur Aybay ve Mehmet Gökçe’ye kupa ve ödülleri Başkan Bilal Uludağ tarafından verilirken, turnuvaya katılan tüm öğrencilere de Sarıçam Belediyesi tarafından birer saat hediye edildi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü