SARIÇAM BELEDİYESİ

ŞEHİT ANNELERİ VE SARIÇAMLI ANNELER İÇİN "ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

15 Mayıs, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  şehit anneleri ve Sarıçamlı anneler ile düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Meclis Üyesi ve kendisi de şehit annesi olan Melahat Ongun, mahalle muhtarları, Sarıçamlı şehit anneleri ve ilçenin tüm mahallelerinden anneler katıldı.

Sarıçamlı şehit Volkan Çay’ın annesi Sibel Çay ve babası Veysel Çay’ı Mustafalar Köyü’ndeki evinden alarak kahvaltı etkinliğine birlikte katılan Başkan Bilal Uludağ ile şehit anneleri arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Fedakar annelerin hakkını ödemenin mümkün olmadığını belirten Bilal Uludağ, ‘Bir güne sığdırılamayacak sevgi ile bağlı olduğumuz elleri öpülesi annelerimiz ile bu etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bizler için canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz ve güzel ilçemizin dört bir yanından gelerek yanımızda olan Sarıçamlı annelerimiz ile buluştuk. Onlar hoşgörüleri, sahiplenişleri, şefkatleri ile bizim her daim başımızın tacı. Haklarını ödeyebilmemiz mümkün değil.  Başta Ulu Önder Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Annemiz ve bu vatan uğruna evlatlarını toprağa veren şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.’ dedi.

Kahvaltı etkinliğinin ardından Başkan Bilal Uludağ ve eşi tüm annelerin elini öperek çiçek ve yazma hediye etti. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü