SARIÇAM BELEDİYESİ

SULUCA’DA ANLAMLI HALI SAHA AÇILIŞI

18 Şubat, 2019

Başkan Uludağ, “ Spor Tesislerimizle daima gençlerimizin hizmetindeyiz.”

Sarıçam Belediyesi tarafından Suluca’da elim bir trafik kazası sonucu genç yaşta yaşamını yitiren merhum Kutay Özcoşkun adına yaptırılan halı saha ve spor tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Ayırım yapmadan ilçemizdeki spor kulüplerine her zaman yardımda buldunduk. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.

 Suluca’da Acıdere Mahallesi’ndeki “Kutay Özcoşkun Halı Saha Spor Tesisi” açılışına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner, ASKF 2. Başkanı Uğur Şekeroğlu, Suluca Organize Sanayi Spor Kulübü Başkanı Sait Özcoşkun, bazı spor kulübü başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ, İlçedeki bütün mahallelere hiçbir ayırım gözetmeden eşit hizmet götürdüklerinin altını çizerek, yerel yönetim olarak görevlerinin sadece yol yapmak, park yapmak olmadığını ifade etti. Bilal Uludağ,”Bizim en önemli görevlerimiz arasında çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmektir. Burada açılışını yaptığımız sahada gençlerimiz spor yapacak. Ayrıca elim bir trafik kazasında çok genç yaşta kaybettiğimiz evladımız Kutay Özcoşkun’ın adını halı sahaya vererek adını ölümsüzleştirdik. Kendisini rahmetle anıyor ve ailesine sabırlar diliyorum." diye konuştu.

Kutay Özcoşkun Halı Saha Tesislerinin Suluca Organize Sanayi Spor Kulübüne tahsis edildiğini açıklayan Bilal Uludağ, “Sarıçam Belediyesi olarak içerisinde her türlü imkanı bulabilecekleri gençlik kamplarımız ve spor tesislerimizle daima gençlerimizin hizmetindeyiz. Bu tesisimizin Suluca’ya ve siz sevgili gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” derken, açılışa katılanlarla protokol Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile kurdeleyi keserek “Kutay Özcoşkun Halı Saha” tesislerini açtılar.

Suluca Organize Sanayi Spor Kulübü Başkanı ve Merhum Kutay Özcoşkun’un babası Sait Özcoşkun, böyle anlamlı bir tesisi yaparak kulüplerine tahsis eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve emeği geçenlere teşekkür etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü