SARIÇAM BELEDİYESİ

"SÜRÜ YÖNETİCİLİĞİ" KURSU 3 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

28 Mart, 2017

Sarıçam’da “Sürü Yöneticiliği” kursu 3 Nisan’da başlayacak

Sarıçam Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü birlikte organize edilen ‘Sürü yöneticiliği’ 03 Nisan 2017 günü başlayacak. Başkan Bilal Uludağ, yeni bir eğitime imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kursa katılanların doğru bakım ve beslenme ile yüksek kazanç sağlama imkânına kavuşacaklarını söyledi.

Bilal Uludağ, kursa başvuru yapmak isteyenlerin 31 Mart 2017 mesai saati bitimine kadar istenilen evraklarla Turkuaz Masaya başvurmaları gerektiğini belirtti. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde hayvan besiciliği işi ile uğraşanların yoğun olduğunu belirterek, açılacak olan “Sürü Yöneticiliği” kursuna ilginin büyük olacağını düşündüklerini söyledi.

Bilal Uludağ, 20 Mart 2017’da başlayan kurs müracaatlarının 31 Mart 2017 tarihinde son bulacağını hatırlatarak,”Kursumuz Kozan yolu üzerinde bulunan SİMER binamızda yapılacak. Kursa katılmak isteyen 18-40 yaş arası kişiler Belediyemiz bünyesinde bulunan Turkuaz Masaya verilen süre içerisinde müracaat edebilecekler. Kayıt için ise Nüfus cüzdan fotokopisi ve ikametgâh ilmühaberi gerekiyor. Vatandaşlarımız Bilgi almak için ise 444 72 23 numaralı telefonu arayabilirler. Son derece faydalı olacağına inandığımız kursumuza katılacak olan Sarıçamlılara şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bilal Uludağ, kursun yapılmasında kendilerine destek veren kişi kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür ederek, kursu başarı ile tamamlayan katılımcılara ise sertifika da verileceğini sözlerine ekledi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü